luni, 28 octombrie 2013

Voi mai alege doar dacă ...scrisoare deschisa către toți politicienii atât de dreapta cât și de stânga

Domnilor politicieni eu cetăţeanul simplu, acela de la care îi ceri votul odată la 4 ani te voi mai alege doar dacă:
Vreau cam multe ? ;  sună idealist? ; da !  dar asta e, aţi avut 23 de ani să vă faceţi de cap dacă nu îndepliniţi aceste condiții domnilor politicieni eu nu vă voi mai alege. Nu vă bucuraţi şi rânjiţi gândindu-vă, păi asta vrem să nu ieşi la vot, ne vom alege noi între noi cei 3; 4 milioane de oameni în curând cei 17 milioane vom fi în stradă şi vă vom mătura ca uraganul. Şi ai grijă dacă vom ieşi nu vei mai avea scăpare, deocamdată manifestam paşnic, ferească Dumnezeu dacă vei reuşi să ne înfurii.

- Laşi discursul populist şi pui pe masă soluţii viabile şi strategii naţionale pe mai mulţi ani decât cei 4 pentru care te aleg. Nu mai am nevoie de utopii şi basme pentru copii. Pune pe masă ceva în care vei dezvolta ţară. Pune pe masă strategii în care nu mai dezvolţi sărăcia. Te dai mare lider de dreapta. Arată că eşti de dreapta. Arată că ştii să te organizezi.
- Curăţă sistemul corupt şi redu aparatul birocratic.
- Da legi simple, pe înţelesul tuturor. Şterge legile care se bat cap în cap. Nu mai crea portiţe în legi.
- Dacă eşti parlamentar fii parlamentar şi atât, nu mai ocupă alte funcţii, du-te la lucru, locul tău este în parlament şi atât, nu ne mai trebuie parlamentar în guvern, sau birouri teritoriale , cea ce vrem noi iti va transmite prefectul pe care l-am ales din acest motiv .
- Dacă eşti guvernant fii guvernant şi atât nu mai da legi ocupate de guvernare , ocupate de administrare 
- În aparatul guvernamental nu au ce căuta politicieni şi politrucii. În aparatul guvernamental trebuie profesionişti, trebuie oameni specializaţi în domeniul pe care îl ocupă.
- Dezvoltă afaceri mici, şi pas cu pas, nu sări şi arde etape.
- Scoate din joc pe cei ce adăuga comisioane doar prin monopol, fără muncă doar prin faptul că este ales şi da sau primeşte avantaje
- Tu primarule şi prefectule fii vocea noastră şi fă nevoile noastre administrează locul în care ai fost ales ;
- Nu uitaţi de transparentă nu mai faceţi contracte secrete pe banii noştrii. Tot cea ce faceţi trebuie să faceţi transparent, astfel încât orice cetăţean să îţi poată vedea activitatea.
- Fi demn în faţa străinilor, du-te fără pete, fără dosare penale şi susţine nevoile cetăţeanului, nu nevoile partidului, şi nu stă în genunchi atunci când negociezi interesul naţional
- În locul ajutorului social încurajează micile afaceri de familie care pot absoarbe şomajul ;  fă mai simplă procedură de absorţie a fondurilor europene. Coplata zici? Nu există coplata! Ba există la cei care au furat şi nu au plătit timp de 23 de ani impozite. Averile lor pot deveni coplata. Taie robinetele către partide şi dezvolta cu ele mici afaceri cu 2, 3 angajaţi. Aceştia vor obliga în final şi creşterea salariilor la multinaţionale si vor absoarbe pe someri si asistati sociali . Puteţi face din asta o strategie naţională., în asta nu impuneţi limite de vârstă pentru tineri sau bătrâni (la noi peste 45 de ani deja eşti considerat bătrân). Toate lucrările făcute pentru stat scoateţi-le la licitaţii nu le mai daţi prin cumetrii de sânge sau de partid.
- Posturile în administraţia de stat scoateţi-le la concurs, lăsaţi profesioniştii să se ocupe de administraţii, nu mai numiţi voi doar prin simpla numire în posturi.
-Nu te mai amesteca in justiție , conformează-te și tu legii . Nu mai interpreta legile lasă justiția sa își facă treaba . Nu te mai ascunde după imunități , ai greșit , automat demisia și lasă justiția sa spună dacă ești vinovat sau nevinovat . Nu ai nici o imunitate și tu ești cetățean al acestei tari  , mai mult decât atât dacă ești plătit din banii noștri ești primul care trebuie sa te supui rigorilor legii .
-Lasă presa sa isi facă treaba nu te mai amesteca în treburile ei 
-Odată ales nu mai migra de la un partid la altul , dacă nu te mai regăsești în cea ce ai fost ales cheamă-ne în ajutor și spune de ce nu mai poți rămâne acolo unde ai fost ales .
- Dacă ești de dreapta respecta doctrina de dreapta , dacă ești de stânga respecta doctrina de stânga 

Vreau cam multe ? ;  sună idealist? ; da !  dar asta e, aţi avut 23 de ani să vă faceţi de cap dacă nu îndepliniţi aceste condiții domnilor politicieni eu nu vă voi mai alege. Nu vă bucuraţi şi rânjiţi gândindu-vă, păi asta vrem să nu ieşi la vot, ne vom alege noi între noi cei 3; 4 milioane de oameni în curând cei 17 milioane vom fi în stradă şi vă vom mătura ca uraganul. Şi ai grijă dacă vom ieşi nu vei mai avea scăpare, deocamdată manifestam paşnic, ferească Dumnezeu dacă vei reuşi să ne înfurii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More