joi, 5 septembrie 2013

Nu mai îmi trimiteți mesaje cu eutanasie-rea. Nu voi semna.

Nu mai îmi trimiteţi mesaje cu eutanasie-rea. Nu voi semna.

V-am mai spus îmi pare rău de acel copil dar în acelaşi timp sunt şi iubitor de animale... deci sunt contra soluţiei finale. Consider că vinovaţi sunt toţi politicienii care au abuzat de sentimentul public şi au tărăgănat această chestiune. V-am mai spus soluţia este confiscarea averilor acestor hoţi care au furat timp de 23 de ani şi realizarea de adăposturi... Aşa cum un moll se poate construi într-o jumătate de an aşa se v-a putea face şi adăposturi. Trebuie odată terminată cu hoţia... În rest totul reprezinta ... "VORBE " aruncate în vânt .

Cine nu iubește animalele nu iubește nici oamenii !

CRIMINALI ȘI MAIDANEZI SUNT POLITICIENII !

LA ORA ACTUALA EI CONDUC ȚARA , FĂRĂ EI NU VOM MAI AVEA NICI MAIDANEZI !



2 comentarii:

NICOLE ANDERSON: SITUATIA CIINILOR MAIDANEZI: desi multi ma vor injura, voi ramine constanta in a spune CU ADEVARAT ceea ce cred eu SI despre acest subiect:

CIINII trebuie EUTANAZIATI in NUMAI DOUA CONDITII:

1. in caz de BOALA INCURABILA care produce dureri acelui ciine sau alt animal
2. in cazul in care se constata CU DOVEZI credibile ca acel ciine este AGRSIV!

Ceea ce s-a intimplat cu Ionut este o tragedie si-mi exprim pe aceasta cale condoleante familiei. Nu vreau sa arat cu degetul pe nimeni si sa invinovatesc pe nimeni dar va pot spune un singur lucru si dvs intelegeti ce doriti: eu CA MAMA, nu mi-am lasat copilul nesupravegheat nici macar un minut (si nu eaxgerez cind afirm acest lucru! ) si nici acum la 12 ani nu o las pe fiica mea nici macar singura in casa! (ceea ce oricum in Anglia ar fi o ilegalitate)

POLITICIENII isi paseaza raspunderea si Primarul Oprescu vrea sa faca un REFERENDUM, ...cea mai ridicola afirmatie pe care am auzit-o vreodata! Romania NU ESTE O TARA CIVILIZATA din acest punct de vedere , al protectiei animalelor- iar daca eutanazierea desi SCRISA in lege ca ultim resort s-ar adopta, imi este teama ca autoritatile vor ABUZA de acest punct de lege si vor omori si ciini sanatosi si NE-agresivi!!!
Avem un sistem de guvernare neo-comunist care se ocupa cu imbogatirea proprie si interese de sine si nu cu educarea maselor sau legi benefice cetatenilor tarii si de aici porneste toata PROBLEMA! si in privinta ciinilor maidanezi si in privinta saraciei si in privinta legilor, a Rosiei Montana etc.....Pina cind acest sistem nu este ERADICAT, degeaba putem sa ne dam noi cu capul de pereti caci nu vom rezolva NIMIC! decit sa ne INVRAJBIM si noi ca popor in loc sa ne unim in fata SINGURULUI INAMIC PE CARE-L AVEM CU ADEVARAT: GUVERNUL!...NE LUPTAM INTRE NOI SI NE DIVIZAM...De aceea nu vom reusi nimic NICIODATA! SINTEM DEZBINATI multumita acestui Guvern nenorocit si a sistemului securisto-comunist care ne conduce din 90 incoace! Semnat NICOLE ANDERSON

Asa este ... !
Politicienii iar folosesc sentimentul public chiar și în cazul acestei tragedii ... ei crează încă o falie intre oameni !

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More