luni, 2 septembrie 2013

Să particip !... de ce ? Despre protestul de ieri 1 septembrie 2013

Ieri o parte din societatea civilă a ieşit în stradă s-a manifestat în diferite localităţi din ţară. Au fost manifestaţii
- În Bucureşti aproximativ 3000 de protestatari
- În Cluj aproximativ 3000 de protestatari
- În Timişoara câteva sute de protestatari
- În Sibiu, Iaşi, Constantă câteva sute de protestatari
- În Londra, Viena până în 100 de protestatari


Desfășurarea evenimentelor extinsa la linkul :


http://vocearomanieiliberethenextgeneration.blogspot.ro/2013/09/bucuresti-timisoara-cluj-proteste.html


Protestul a fost axat împotriva exploatării gazelor de şist şi împotriva actualului guvern Ponta. În jurul orei 19 Web camurile stradale au transmis din anumite unghiuri adevărul de pe stradă. La o oră de la transmisie după ce vestea era împrăştiată pe internet în mod surprinzător aceste Web camuri s-au defectat. Defecţiunea a durat câteva ore. După câteva ore surpriză pe Webcamuri era linişte iar 2 televiziuni B1 şi Realitatea transmiteau imagini în care protestatarii erau în stradă. Întrebare: De cine aparţin aceste Web camuri? Este adevărat era afişat Jurnalul Naţional că logo dar trebuie să ştim că acestea aparţin statului. Deci este clar ele au fost manipulate. De cine? Bună întrebare.
Televiziunile de casă ale Varanului Antenele au fost mute în această transmisie. A transmis o televiziune aşa zis basista B1 şi o televiziune cunoscut uselista Realitatea.
În acelaşi timp am primit poze de la faţa locului de la diverşi prieteni din ţara care arătau realitatea.

OK până acum am am pus realitatea ce a fost în stradă cu întrebări şi suspiciuni. Acum urmează populaţia care astat pe margine şi a comentat de pe lângă calculator, aici mă implic şi pe mine.

Sunt sigur că au existat în stradă şi fanatici care erau anti sistem, şi naţionalişti care strigau şi aveau în suflet nu ne vindem ţară. Dar în acelaşi timp sunt sigur că au existat şi oameni care sunt sătui de minciunile acestui guvern care ne duce la marginea prăpastiei Sunt sigur că printre manifestanţi au fost şi din cei care au fost înşelaţi de manipularea crasă a antenelor şi grupării de penali. În stradă au fost şi oameni care au ajuns la disperare, care nu mai au loc de muncă şi nu mai văd ieşirea din tunel.

 Am popularizat manifestaţia cu speranţa că se vor alătura şi cei care sunt sătui de minciuni şi au văzut încă din momentul Loviturii de stat de anul trecut în vara că penalii vor să ocupe România. Manifestanţii le-au cerut ajutorul iau chemat alături de ei dar că de obicei  au stat în case.

Întrebare: Ce i-a oprit să iasă şi ei în aceeaşi proporţie, Ba mai mult decât atât să fie mai mulţi şi să îşi strige pasurile? Oare tot comoditatea? Ipocrizie! Vrem să curăţăm statul de putregai... dar suntem tari doar în Clanță !

Unde a fost vocea dreptei în această manifestaţie? Desigur ea spune: Stai să vezi este manipularea varanului, Varanul vrea să scape de puşcărie. Noi nu participăm! E durerea minţii... La fel a făcut şi atunci când au ieşit în stradă la Oltchim... EI au spus las că aşa le trebuie... să vadă şi mai rău dacă au votat USL... Ei nu îşi dau seama că aceşti oameni trăiesc tragedii... Oare dreaptă nu îşi dă seama că dreaptă nu poate exista fără aceşti oameni? Da ei sunt manipulabili dar... Mai dreaptă de ce nu le dai soluţii. De ce timp de 23 de ani aceşti oameni au salarii mai mici decât în Bangladesh? De ce îi menţineţi sub pragul sărăciei. În timp ce voi vă lăudaţi cu opulenţa voastră!

Ca de obicei Dreapta spune Stai şi aşteaptă... asta de un an de zile iată că între timp Penalii au ocupat tot ce se putea ocupa!

Partidele de dreapta unde au fost... ele de ce nu pot face aceleaşi manifestaţii? Ce aşteaptă să se ajungă la sărăcie mai mare că mai apoi ce? Ce o să facă o să repare încă 20 de ani ce?

Domnilor dacă nu ne unim şi cu sărăcia şi cu oamenii amărâţi ai acestei ţări nu veţi reuşii nimic!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea , fiecare parere conteaza , doar o singura rugaminte am pastrati limbajul decent , fara cuvinte urate injuraturi , instigare la rasism ,xenofobie si jignire a celui caruia va adresati ( vom modera doar aceste comentarii ),va multumesc si asteptam cu interes comentariile dumneavoastra. .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More